Energiahatékonyságban a megtakarítás - Piac & Profit Konferencia

Energiahatékonyságban a megtakarítás - Piac & Profit Konferencia

A START2ACT ezúttal a Piac & Profit nagysikerű konferenciasorozatának energiahatékonyságáról szóló eseményére látogatott el. A március 22-én megtartott rendezvényen több, mint 100 résztvevő képviselte a hazai KKV-kat és energiahatékonysági, környezetvédelmi vállalkozásokat.

A START2ACT projekt előadása során bemutattuk, hogy hogyan vezethet jelentős költségmegtakarításhoz bizonyos egyszerű energiahatékonysági intézkedések bevezetése a vállalati mindennapokba. A környezettudatosság pedig nem csupán a kiadások mértékének kedvez, hanem, ahogy arra rávilágítottunk, a cég általános megítélését, a munkavállalók elégedettségét és az új munkaerők felvételénél is pozitív hatást gyakorolhat.

Az előadások közötti szünetekben készséggel  fogadtuk az érdeklődőket a projektstandunknál, ahol általános tájékoztatást nyújtottunk a KKV-knak szóló, ingyenes és helyszíni energiahatékonysági tanácsadásainkról.

Az esemény teljes programja itt olvasható el.

Az ingyenes energiahatékonysági tanácsadásunkról pedig itt lehet bővebben tájékozódni.

Sfatul zilei
Faceti-va personalul constient cu privire la consumul de energie: O mare parte dn consumul de energie rezulta din comportamentul angajatilor dvs.

A fost folositor?