START2ACT a Startupok Éjszakáján Budapesten

START2ACT a Startupok Éjszakáján Budapesten

A START2ACT - nek önálló standja volt a Startup Night Budapest rendezvényen:  csapatunk startupokkal és vállalkozókkal folytatott beszélgetéseket az azok energiahatékonyságával kapcsolatban, továbbá szó volt arról  is, hogy a  szervezeten belüli viselkedés megváltoztatása az energiahatékonyság irányában milyen hosszú távú  költségmegtakarítást eredményezhet  a szervezeteiken belül.

Csapatunk két oldalról inspirálta a startupokat és a vállalkozásokat; egyrészt, hogy  felfedezzék ingyenes online és helyszíni energiahatékony tevékenységeinket, másrészt arra próbáltuk ráébreszteni a résztvevőket hogy az  energiahatékonyság irányába tett  intézkedések vegül üzleti fejlődést eredményezhetnek továbbá ezáltal  a szervezet piaci megítélése is változhat.   

 

 

Ezeken fefül, a Startup Night  egy nagyszerű lehetőség  volt a már meglévő közösségünk és hálózatunk bővítésére az olyan startupok- al együttműköve mint Impact Hub Budapest és START IT@K&H incubator.

A Startup Night negyedik alkalommal került megrendezésre amit a Budpesti Vallákozói Ügynökség (BEA) szervezett a budapesti főpolgármester és a pénzügyminiszter támogatásával, a rendezvényen helyi startupok is jelen voltak, az esemény 2018. November 27- én este került megrendezésre.

Kerületek, egyetemek, innovációs központok, inkubátorok, nagyvállalatok, szakértők és további érdekelt felek gyűltek össze, hogy a vitás  kérdésekre megtalálják a legjobb  megoldást ; mégpedig azt  hogy a egyetemek és a gazdaság nagy szereplői, hogyan segíthetnék elő a startupok és SME-k sikerét továbbá hogyan segithetnék  Budapest nemzetközi kapcsolatainak szerepét  az innovatív vállalkozások fejlesztésében.

 

Sfatul zilei
Iubiti laptopurile! Utilizati un laptop, in loc de desktop. Acesta consuma de cinci ori mai putina energie.

A fost folositor?