START2ACT projekt is részt vett a Budapest Business Party-n

START2ACT projekt is részt vett a Budapest Business Party-n

Immáron 6. alkalommal rendezték meg a Budapest Business Party-t, amelyen a START2ACT projekt csapata is képviselte magát. A B2B networking eseményen közvetlenül cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal beszélgettünk és megismertettük velük a START2ACT projekt célját és előnyeit az ő, illetve vállalkozásuk számukra. A személyesen találkozón túl együttműködési lehetőségeket kerestük az aktívan érdeklődőkkel, akik közül többen előzetesen jelezték, hogy részt kívánnak venni a START2ACT elkövetkező KKV-knak szóló ingyenes tanácsadásain, helyszíni képzésein, valamint az energiahatékonysági üzleti reggeliken.

 

 

A Budapest Business Party-ra, a START2ACT csapata egy ötletes játékot is elhozott, hogy annak segítségével tudatosítsa a vállalatvezetőkben az energiahatékonyság témáját. A kreatív játék jó alkalmat biztosított a párbeszéd elkezdésére, hogy elbeszélgessünk a vállalati energiafogyasztás optimalizációjáról, amelyet a jövőben a START2ACT ingyenes képzései alkalmával lehetőség szerint folytatni fogunk majd.

Sfatul zilei
Cand intentionati sa cumparati echipamente noi, nu va ganditi doar la pretul de achizitie, ci si la costurile de operare. Acestea vor fi platite pentru urmatorii 10-20 de ani.

A fost folositor?