PRO-ENERGY Conference

Osmý ročník energetické konference – PRO-ENERGY CON 2018

Konference PRO-ENERGY CON se uskutečnila 15.-16. listopadu 2018 v Kurdějove u Hustopečí. I tento rok se sešli odborníci z různých oblastí energetiky, kteří diskutovali o tématech aktuálně rezonujících v tomto odvětví. Současný ročník se nesl v duchu nových trendů a technologií.

Partnery konference byli společnosti zvučných jmen, jako je Microsoft, Komerční banka, Arthur D. Little či Energon a další. Konference byla rozdělena do čtyř panelových diskusí na daná témata :

  • Market design energetických trhů
  • Energetika a průmysl 4.0
  • Smart a/anebo efektivně
  • Moderní paliva v dopravě

V rámci konference byl také prezentován i projekt START2ACT a jeho aktivity pro startupisty a mladé malé a střední podniky. Na konferenci také mimo jiné zaznělo, v rámci diskuse věnované otázkám energetiky v průmyslu, zda je v tomto odvětví upřednostňovaná společnost "gigant", která je mnohdy monopolní, a nebo menší firmy, které dokáží uvažovat více pružněji a dávají přednost startupům, které vnáší na trh inovativní technologie a nové nápady. Faktem zůstává, že existuje spousta společností, které mají zájem inovovat. Proč tedy nepropojit síly!?

Informace o tématických celcích konference, přednášejících i aktivních účastnících naleznete zde.

 

 

Sfatul zilei
Energie inseamna bani: daca energia se scumpeste si randamentul ramane constant, trebuie sa schimbati ceva ca sa deveniti mai buni.

A fost folositor?