START2ACT a Startupok Éjszakáján Budapesten

START2ACT a Startupok Éjszakáján Budapesten

A START2ACT - nek önálló standja volt a Startup Night Budapest rendezvényen:  csapatunk startupokkal és vállalkozókkal folytatott beszélgetéseket az azok energiahatékonyságával kapcsolatban, továbbá szó volt arról  is, hogy a  szervezeten belüli viselkedés megváltoztatása az energiahatékonyság irányában milyen hosszú távú  költségmegtakarítást eredményezhet  a szervezeteiken belül.

Csapatunk két oldalról inspirálta a startupokat és a vállalkozásokat; egyrészt, hogy  felfedezzék ingyenes online és helyszíni energiahatékony tevékenységeinket, másrészt arra próbáltuk ráébreszteni a résztvevőket hogy az  energiahatékonyság irányába tett  intézkedések vegül üzleti fejlődést eredményezhetnek továbbá ezáltal  a szervezet piaci megítélése is változhat.   

 

 

Ezeken fefül, a Startup Night  egy nagyszerű lehetőség  volt a már meglévő közösségünk és hálózatunk bővítésére az olyan startupok- al együttműköve mint Impact Hub Budapest és START IT@K&H incubator.

A Startup Night negyedik alkalommal került megrendezésre amit a Budpesti Vallákozói Ügynökség (BEA) szervezett a budapesti főpolgármester és a pénzügyminiszter támogatásával, a rendezvényen helyi startupok is jelen voltak, az esemény 2018. November 27- én este került megrendezésre.

Kerületek, egyetemek, innovációs központok, inkubátorok, nagyvállalatok, szakértők és további érdekelt felek gyűltek össze, hogy a vitás  kérdésekre megtalálják a legjobb  megoldást ; mégpedig azt  hogy a egyetemek és a gazdaság nagy szereplői, hogyan segíthetnék elő a startupok és SME-k sikerét továbbá hogyan segithetnék  Budapest nemzetközi kapcsolatainak szerepét  az innovatív vállalkozások fejlesztésében.

 

Sfatul zilei
Energie inseamna bani: daca energia se scumpeste si randamentul ramane constant, trebuie sa schimbati ceva ca sa deveniti mai buni.

A fost folositor?