A START2ACT Energiatakarékossági kihívás

A START2ACT Energiatakarékossági kihívás

A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019 február 15-ig tart.

Még 1 hónapod van arra, hogy megnyerd az értékes ajándékok egyikét és megosztásra kerüljön vállakozásod a honlapjainkon és közösségi media oldalainkon, ezzel bővítve célközönséged.

 

Íme néhány példa a novemberi és decemberi győzteseink kreatív energiatakarékossági ötleteiből:

Az egyik Bamboustics zöld hangszóró győztese a romániai Tro GO scooter sharing, akik az e-scooter okos mobilitási rendszerekkel foglalkoznak, ami jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. A Tro GO scooter sharing Kinetic energiavisszanyerő rendszerek segítségével energiát spórol.

Másik győztesünk a Ministry of Text Hollandiából, akik energiahatékonysági törekvéseket tesznek azzal, hogy munkavállalói kerékpárral közlekednek a munkahelyre.

 

Mi a te munkahelyed energiahatékonysági törekvése? Mutasd meg és nyerj hasonló ajándékokat, vagy akár egy okos Energomonitor-t! Készíts fotót vagy videót és küldd el nekünk az info@start2act.eu –ra, vagy használd a #S2Achallenge hashtaget Twitteren/Facebookon és posztold energiahatékonysági intézkedéseid!

Hamarosan jelentkezünk, amikor nyerteseink betekintést nyújtanak a START2ACT projekt vállalkozásukra tett hatásairól, valamint energiahatékonysági tippeket osztanak majd meg.

Sfatul zilei
Cand intentionati sa cumparati echipamente noi, nu va ganditi doar la pretul de achizitie, ci si la costurile de operare. Acestea vor fi platite pentru urmatorii 10-20 de ani.

A fost folositor?