SMART2019 - START2ACT helye a magyarországi innovációban

SMART2019 - START2ACT helye a magyarországi innovációban

2019. április 2-án a START2ACT csapata Budapesten a SMART konferencián jelent meg egy előadással. Az „Innováció Ünnepe” mottóval megrendezett konferencia a Fintech, a Mobil, az 5G, az IOT, az autóipar, a VR / AR, az automatizálás és mindezek emberi következményeinek megvitatásáról szólt.

Míg a konferencia nagy része az új trendek és innovációk bemutatására összpontosított a fenti témákban, az egyik szekciósorozat a kutatásra és innovációra irányult. A START2ACT ennek a sorozatoknak a részeként emelte ki tevékenységeink környezeti és társadalmi szempontból való felelősségét.

Uderszky Attila a START2ACT projektről beszélt, előadásának címe pedig a következő volt: „Vállalatok társadalmi felelősségvállalása az erőforrás- és energiahatékonyság terén”. Ez az esemény a START2ACT projekt energiahatékonysági üzleti reggeli egyedi kiadásaként valósult meg, 7 résztvevővel.

Mindezek mellett a konferencia teret adott a START2ACT projekt céljának és tevékenységeinek népszerűsítésére. A tájékoztató anyagok, mint például az energiahatékonysági jelölők és a hőmérők sok résztvevőt kifejezetten érdekeltek. Továbbá ezeknek az anyagoknak köszönhetően tartalmas szakami beszélgetések vették kezdetét az energia-tudatosság jelentőségéről mind a vállalkozások életében, mind saját életünkben - felelősségünk az energiafelhasználás csökkentésében.

Sfatul zilei
Rezervorul dvs de apa calda are un termostat? Un rezervor de apa calda poate fi echivalentul fierberii constante a 10 ceainice si fara un termostat acest lucru se intampla zi si noapte, tot anul!

A fost folositor?