Pracovní snídaně na téma energetická účinnost byly zahájeny.

 

START2ACT zahájil sérii pracovních snídaní na téma energetická účinnost pro mladé MSP. První úspěšná akce se konala ve Winchesteru a zorganizoval ji náš partner Carbon Trust. Více akcí, které budou následovat napříč Evropou, zorganizuje konsorcium partnerů START2ACT.

Proč se zúčastnit pracovní snídaně START2ACT?

Pracovní snídaně Vám nabízejí skvělou příležitost pro networking díky možnosti setkat se s jinými osvícenými manažery mladých MSP, vyměnit si zkušenosti a prodiskutovat témata energetické účinnosti pod vedením zkušených školitelů.

Během dobré snídaně se setkáte s tématy nízkonákladových či beznákladových energeticky úsporných opatření v prostředí kanceláří, nákupu energeticky úsporného vybavení a energetického managementu ve vztahu k otázkám při každodenní činnosti. Také bude představena dobrá praxe na téma jak motivovat zaměstnance ke změně chování a jakékoliv další téma, které vyvstane ve vztahu k úspoře nákladů cestou energetických úspor ve vašem mladém MSP.

Nepropásněte příležitost a zúčastněte se snídaní ve své zemi.

Informujte se o další pracovní snídani ve vaší blízkosti prostřednictvím start2act@enviros.cz a navštěvujte nás pravidelně na http://cz.start2act.eu pro nové informace.

 

Sfatul zilei
Faceti-va personalul constient cu privire la consumul de energie: O mare parte dn consumul de energie rezulta din comportamentul angajatilor dvs.

A fost folositor?